Etherische oliën

Wat zijn Etherische oliën?

Heb je etherische oliën al eerder gebruikt?
Etherische oliën kunnen je hele lichaam ondersteunen en ieder aspect van je leven verbeteren.

Adem maar eens diep in als je langs een veld lavendel rijdt of door een dennenbos wandelt en ervaar de kalmerende werking van etherische oliën. Etherische oliën ruiken niet alleen lekker; deze krachtige plantenextracten helpen jou op weg naar welzijn voor het leven. Etherische oliën zijn handige, krachtige hulpmiddelen in jouw weg naar welzijn!

Heb je wel eens een plant gekneusd en heb je dan vloeibaar sap naar buiten zien komen? Dat is de etherische olie van de plant. Het is de levensenergie (het bloed) van planten waarmee ze zichzelf beschermen tegen en herstellen van invloeden van buitenaf, zoals het weer, insecten, schimmels, virussen, bacteriën, etc..

Er kunnen in een olie wel een paar honderd verschillende bestandsdelen zitten. Juist de synergy tussen deze bestanddelen is bepalend voor de werking van de olie.

Doordat er zoveel bestanddelen in zitten zijn ze zeer veelzijdig, waardoor ze op veel manieren gebruikt kunnen worden. Zo is er geen enkele olie die maar 1 doel heeft en voor een bepaald doel zijn er vaak ook meerdere oliën inzetbaar.

Leer meer over etherische oliën, de wetenschap achter de oliën, de manier waarop ze het lichaam ondersteunen en raak vertrouwd met het gebruik ervan zodat je ze met anderen kunt delen.

Let op! Etherische olie neemt nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de eventuele helende werking kunnen etherische oliën nooit een dokter vervangen. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts!

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu