[vc_empty_space height=”75px”]

Bach Bloesemtherapie

Deze therapie bestaat uit 38 remedies die gemaakt worden van wilde bloemen en planten. De remedies maken deel uit van een behandeling waarbij de gehele persoon wordt behandeld en niet alleen de symptomen van de kwaal.

[vc_empty_space height=”200px”]
[us_single_image image=”23″]

Bach Bloesemtherapie

Om de juiste remedie te kunnen kiezen wordt er met bepaalde aspecten rekening gehouden: de mentale en emotionele toestand, de aard, de persoonlijkheid, houding en typerende gedragingen van de persoon.

[vc_empty_space]
[us_single_image image=”31″]

Aromatherapie

Aromatherapie is een onderdeel van de kruidengeneeskunde. De oliën hebben een geneeskrachtige werking bij lichamelijke en psychologische klachten. Tevens ondersteund het het lichaam en de psyche..

[vc_empty_space]
[us_single_image image=”33″]

Kruidengeneeskunde

Een zeer oude geneeskundige methode waarbij gebruik gemaakt wordt van plantaardige materialen om ziektes en kwalen te behandelen. Geneeskrachtige werkingen van kruiden kan helpen een ziekte te bestrijden..

[vc_empty_space]

Homeopathie voor dieren

Homeopathie is een geneeskundige methode die gebaseerd is op het principe dat het gelijke met het gelijksoortige genezen kan worden. Gezondheid is als een ouderwetse weegschaal. Bij traditionele geneeskunde, in de homeopathie ook wel allopathie genoemd (van het Grieks allos “verschillend”), probeert men een balans te herstellen door de symptomen te onderdrukken.

Depressies bestrijdt men bijvoorbeeld met anti-depressiva, infecties met antibiotica en pijn met pijnstillers. De homeopatische geneeskunde daarentegen richt zich bij de behandeling op de andere kant van de weegschaal, namelijk die van de oorzaken. Hier maakt men gebruik van minieme hoeveelheden stoffen die hetzelfde ziektepatroon zouden veroorzaken wanneer gezonde mensen ze ( in pure vorm ) zouden innemen.

[vc_empty_space][us_single_image image=”27″]
Menu